fbpx

Oirepäiväkirja – tarinoita elämästä

Kirjoitamme erilaisista elämänvaiheista, kokemuksista, julkaisemme asiakkaiden kertomuksia, ajankohtaisia asioita, applikaation päivitysuutisia, asiantuntija julkaisuja ja mistä milloinkin, kun se hyvältä tuntuu, sekä aina pieni pilke silmäkulmassa.

Mikäli sinulla olisi jokin teksti jonka tahtoisit julkaista, ota meihin yhteyttä niin katsotaan onko se ajankohdallisesti tai sisällöltään sopiva blogiimme. Voit myös jättää aihetoiveen, niin katsomme mitä voimme asialle tehdä.

Astmadiagnoosi vasta NYT!

Astma voi puhjeta missä iässä vain, kenelle vain, koska vain, pääasia on, että hakeudutaan hoitamaan asiaa lääkäriin! (Applikaation käyttäjän tarina)

Uupumus – kun voimat vähenevät

Vertaistuellinen tarina uupumisesta äitiyden maailmassa. Allergiat vaikuttavat kokonaisvaltaisesti perheen arkeen ja uuvuttavat vanhemmat helposti.

Kun lapsi ei halua ottaa astmalääkettään

Lapsen kanssa kannattaa kehittää lääkkeenotosta tapa, joka on mukava ja siitä voi myös palkita. Jos lääkkeenotto on epämiellyttävää, voi sen opetella tekemään myös mukavemmaksi. Lue lisää…

Siitepöly

Siitepöly tuo allergiaoireet esiin jo aikaisin keväällä. Ristiallergiat puskevat esiin, eikä syytä meinaa heti hoksatakkaan.

Oirepäiväkirjan alku

Siitä se kaikki alkoi, lapsen oireista. Miten löytäisin niihin helpostusta ja kuinka mielyttäisin alati vaihtuvia lääkäreitä?


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: