fbpx

Oirepäiväkirja-applikaation tarina

Kun tahtotila ei enää riittänyt.. Eikö tähän oikeasti ole mitään järkevää työkalua?

Sain idean applikaatioon esikoiseni syntymän jälkeen. Parin kuukauden kuluttua huomasin neidin olevan atoopikko ja aloin hoitamaan ihottumaa erilaisilla voiteilla. Tiesin sisimmässäni, ettei kyse ollut vain ihottumasta, koska tytöllä oli myös vatsavaivoja.

Selasin allergiaan liittyviä sivustoja ja ryhmiä. Samalla kävin lapsen kanssa jatkuvasti lääkäreillä, jotka yrittivät auttaa mm. tekemällä testejä. Tästä alkoi kuitenkin yli vuoden kestävä salapoliisityö. Mitä ihmettä voisin syöttää lapselleni ilman, että vatsa tulee kipeäksi ja iho-oireet räjähtävät käsiin?

Lääkärit käskivät pitämään päiväkirjaa oireista, ulosteesta ja milloin mistäkin. Papereita tuntui kertyvän kasoittain, jotka eivät kuitenkaan kiinnostaneet seuraavia lääkäreitä, jotka halusivat taas uuden päiväkirjan.

Siitä se idea sitten syntyikin. Halusin kaikki päiväkirjat ja merkinnät samaan paikkaan. Nettiä selatessani en löytänyt tarpeitani vastaavaa palvelua, joten päätin luoda sen itse. Tässä olen nyt, applikaation kehittäjänä ja tuoreena yrittäjänä.

Työstin liikeideaani ja liiketoimintasuunnitelmaani useita kertoja. Punnitsin riskejä ja pohdin, miten uskaltaisin ryhtyä tähän? Minun oli pakko. Uskoin tuotteeseen, ideaan ja itseeni!

Usko, toivo ja kaikki on menetetty moneen kertaan tällä tiellä. Yritysmaailman sotkuisilla poluilla rämpimisestä huolimatta tai ehkä jopa sen ansiosta olen selviytynyt ja uskon, että kehittämäni työkalu auttaa vielä monia muita lapsiperheitä, aikuisia ja kokonaisia yhteisöjä.

Sain toisen lapseni matkan varrella. Hän oli vielä allergisempi kuin esikoiseni. Yritin silti jaksaa kehittää yritystäni imetysdieetin itkuisella polulla. Aikaa kului enemmän kuin olisin halunnut, mutta on myös kuunneltava itseään, omaa jaksamista ja huolehdittava perheestä. Pidin taukoa yrityksen kehittämisestä ja jatkoin sitä elämän tasaantuessa.

Raskas ajanjakso päättyi onnellisesti, kun onnistuin selvittämään lasteni allergioiden aiheuttajat ja tällä hetkellä he voivat hyvin. Silti taistelemme edelleen arjen keskellä, vaikka olemmekin jo kaukana lähtötilanteesta ja vakailla vesillä. Uskon meidän pärjäämiseemme jatkossakin.

Applikaation kehitystyö jatkuu, sitä uudistetaan ja suunnitellaan koko ajan lisää. Kuuntelemme käyttäjien toiveita nyt ja tulevaisuudessa sekä kehitämme applikaatiota toiveiden mukaan, budjetin sallimissa rajoissa.

Kehityksen jatkumiseksi etsimme yhteistyökumppaneita ja rahoittajia. Ota yhteyttä, jos tunnet liikeideasta mahdollisesti kiinnostuneita ihmisiä.

Usko, toivo ja rakkauskin ovat jo palanneet testiryhmän tulosten ja heidän tilanteen helpottumisen myötä. Yksi testaajista oli saanut lapsensa kokonaan oireettomaksi. Se tuntui niin mahtavalta, että itkin itsekin. Se antoi minulle vahvistuksen siitä, että olen oikeilla jäljillä ja edes joku on hyötynyt työstäni. Tunne oli taivaallinen ja tästä on hyvä jatkaa!

Kiitos kaikesta tuesta ja toivon kaikille mahdollisimman oireettomia päivä!

Terveisin
Janina “yks huolestunut äiskä vaan”
janina@aatosvision.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: